muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Els Joves de Mallorca per la Llengua cerquen voluntaris per a l'Acampallengua 2023

209959

L'Acampallengua necessita voluntaris. Així ho ha comunicat l'entitat organitzadora, Joves de Mallorca per la Llengua, qui convoca les primeres reunions de voluntariat el 17 de febrer, de manera simultània, a sa Pobla i a Barcelona.

Qui estigui interessat en ajudar a dur endavant el retorn de l'Acampallengua ha d'enviar un correu electrònic a l'adreça jovesllengua@gmail.com o contactar amb l'entitat mitjançant els seus perfils a les xarxes socials.

Onze anys sense Acampallengua

Després d'onze anys, els Joves de Mallorca per la Llengua recuperen una de les seves activitats més emblemàtiques: l’Acampallengua. Així, els dies 6 i 7 de maig sa Pobla s'omplirà d'activitats i música per al foment de la nostra llengua.

El retorn és en majúscules perquè, com han anunciat aquesta setmana, el mític grup Antònia Font encapçalarà el cartell dels grups que hi actuaran.

Al cartell s’hi sumen Auxili, Mar Grimalt, es Gall de sa Pastera, Antònia Found System i Plan-ET, a més d’una gran oferta de més d’una trentena d’activitats: tallers, espectacles, xerrades, activitats per a infants, taules rodones, tornejos…

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.