nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.07°

BOC torna als escenaris

209593

BOC torna als escenaris aquest 2023. Els mags illencs de l'art d'explicar històries amb cançons sense lletra tornen als escenaris. Quasi quatre anys hem hagut d'esperar per a un dels retorns més desitjats de l'escena folk més alternativa.

Aquest mes d'abril tornen amb dues dates per a marcar al calendari: dissabte 22 d'abril a Palma, serà a Ses Voltes dins del PalmaFolk; i diumenge 30 d'abril a Inca, al Quarter General Luque, dins el Satèl·lit Fest, juntament amb artistes com Els Amics de les Arts, Cesk Freixas i grups de l'escena illenca com O-ERRA, Pèl de Gall o Amulet.

BOC neix a mitjans de l'any 2009, amb una idea eclèctica i amb ganes de plasmar totes les vivències dels seus components a partir dels instruments tradicionals de Mallorca. El grup mallorquí fa folk amb influències d'arreu del món, i tot enfocat a la nova creació, mesclant una base harmònica amb contrapunt i harmonies modernes i amb la important influència del hardcore, new age, metal, ska, etc. La proposta tan eclèctica com cuidada que Joan Frontera Luna (creador i compositor) plasma, juntament amb les aportacions de la resta d'integrants, és un viatge al voltant del món a partir d'instruments tradicionals de Mallorca.

Després de més de 10 anys de música, tres discs i fer gires per tot Europa, aquest 2023, BOC torna per a engrescar el públic i fer-lo ballar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.