muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.26°
12°

Miquel À. Vidal repassa les polèmiques dels premis Ciutat de Palma: 'Primera edició, primera polèmica' i 'L'ombra allargada de Llorenç Villalonga'

L'escriptor Miquel Àngel Vidal va publicar a dBalears, la setmana passada, un article titulat 'La darrera polèmica dels premis Ciutat de Palma', que ha tengut una gran acollida entre els lectors.

Aquest diumenge, Miquel Àngel Vidal, comença a publicar una sèrie d'articles que amb l'epígraf general de 'Polèmiques en els Premis Ciutat de Palma', fa un repàs a la llarga llista de polèmiques públiques i maniobres privades que s'han donat en els premis literaris de la ciutat de Palma.

La sèrie d'articles (sis en total) es publicarà a la revista de Pensament, Cultura i Art, Ploma.cat, i esdevendrà una 'altra història' dels premis Ciutat de Palma, amb protagonistes com Mn. Llorenç Riber, Octavi Saltor, Salvador Espriu, Camilo José Cela, Llorenç Villalonga, Manuel Sanchis Guarner i Gafim [Gabriel Fuster Mayans], Llorenç Moyà, Josep Maria Llompart, Jaume Vidal Alcover, Baltasar Porcel, Miquel Àngel Riera...

Aquest diumenge, Ploma.cat publica els dos primers capítols de la sèrie:

Primera edició dels Premis, primera polèmica

L'ombra allargada de Llorenç Villalonga

El proper cap de setmana s'oferiran nous lliuraments d'aquesta sèrie que promet ser tan interessant com les polèmiques que recull ho foren en el seu moment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.