algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Propostes a Marratxí per conèixer el pintor, escriptor i fotògraf Gaspar Riera

208799

El 2022 es va complir el centenari del naixement de Gaspar Riera, pintor, escriptor i fotògraf nascut a Estellencs l'any 1922. La seva creació pictòrica es caracteritza per una paleta de colors plena d'amplitud i diversitat, no només en l'obra plàstica, sinó també en la literària i la fotogràfica.

Gaspar Riera a Ca ses Monges de Pòrtol

Avui, divendres 13 de gener, s'inaugura a les 19.30 hores l'exposició de Gaspar Riera a Ca ses Monges de Pòrtol amb motiu del centenari del seu naixement 1922-2022. L'exposició romandrà oberta del 14 de gener al 8 de febrer de 2023. L'horari de l'exposició serà els dimarts i els dijous de les 11.30 a les 13.30 hores i els dimecres, divendres i dissabtes de les 18 a les 20 hores. Ca ses Monges de Pòrtol es troba al carrer Major núm. 135.

Conèixer Gaspar Riera a Ca ses Monges des Pla de na Tesa

Per una altra banda, tenim un acte relacionat amb la figura d'aquest artista. Divendres 27 de gener, a les 19 hores, a Ca ses Monges des Pla de na Tesa tendrà lloc la conferència Conèixer Gaspar Riera presentada pel seu fill Miquel Àngel Riera, amb motiu del centenari del seu naixement. Organitza aquest esdeveniment l'Obra Cultural Balear de Marratxí. La conferència serà a Ca ses Monges des Pla de na Tesa, que es troba al carrer Germanes Agustines núm. 5.

Per a més informació sobre Gaspar Riera, consultau el web: https://campsite.bio/

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem Fullana Vanrell, fa dervers d'un any
Quina llàstima i quina pena més gran que el local d'exposicions de ca Ses Monges de Pòrtol, encara tengui un escaló a l'entrada de l'edifici. Les persones grans amb caminadors i les persones usuàries de cadira de rodes no hi podem accedir sinó anam acompanyats! I això, que ens trobam al segle XXI!! Acab de visitar l'esmentada exposició acompanyat! Abans del 21 de maig de 2008 tots els edificis públics i privats d'ús públic, per l'anterior Llei 8/1993 d'eliminació de les Barreres Arquitectòniques ja no haurien de tenir escalons a les entrades dels seus edificis. L'ACCESSIBILITAT ENS FA LLIURES! Ben cordialment,
Guillem Fullana Vanrell
Mallorca Accessible per a Tothom
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente