algo de nubes
  • Màx: 19.21°
  • Mín: 12.82°
18°

Artistes, programadors i distribuïdors d’arts escèniques de Catalunya i les Balears participen a dos festivals de Xile

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha organitzat, a través de l’Institut Ramon Llull (IRL) i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), una missió catalana a dos rellevants esdeveniments d’arts escèniques a nivell internacional: el Festival Internacional Teatro a Mil i el Festival Internacional Santiago Off, que tenen lloc a Xile durant aquest mes de gener.

Vuit companyies de Catalunya i les Balears formen part de la programació d'aquests festivals, i faran 40 actuacions a diferents ciutats i escenaris. Són Pau Aran, Sarruga, Insectotròpics, Hotel Iocandi, Ça Marche, Tshock Cultural Emocional, Hermanas Picohueso (en producció amb Teatro Bruma de Xile) i Reinaldo Ribeiro.

Aprofitant la notable presència de companyies actuant en els dos festivals i la col·laboració que l’IRL ha establert amb el Festival Teatro a Mil, s’ha organitzat una delegació catalana integrada per més de 20 professionals del món de les arts escèniques, que participaran en les trobades del sector que es duen a terme en aquests festivals, uns espais idonis per a crear noves oportunitats i posicionar-se a nivell internacional.

També es vol aprofitar aquesta missió per a realitzar els primers contactes amb agents llatinoamericans i trobar futures col·laboracions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa dervers d'un any
… presuntamente en catalán. Como no puede ser de otra manera.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente