algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.58°
11°

Els Germans Martorell presenten nou projecte musical: SEDAÇ

Aquest 2023 els Germans Martorell presenten nou projecte musical: SEDAÇ. Després de l’aturada amb el grup Al-Mayurqa des del passat mes de juny, i coincidint enguany amb el 30é aniversari de la seva primera actuació com a Germans Martorell, als escenaris del Monestir de la Real, comencen un nou projecte. Durant la seva trajectòria com a músics, han participat de manera conjunta o separada en vàries formacions musicals, nombrosos concerts, enregistraments de CDs i Dvds, Festivals i espectacles…

Ara neix SEDAÇ amb l’empenta dels Martorell i molt ben acompanyats per un grup instrumental format per: Manel Martorell: Llaüt Mandola i Arxillaüt; Pere Joan Martorell: Xeremies, Flabiol i tamborino, Flautes,… i amb la fusió d’amics músics com són Joan Florit “Bessó” de Sencelles (Flautes, Xeremies, Flabiol i tamborino; Miquel Jaume d’Alaró (Baix Elèctric); Miquel Femenies de Muro (Bateria) i Guillem Fullana de Porreres (Guitarra Eléctrica).

Tots ells experimentats músics de diferents disciplines com el folk, el rock i el jazz... passaran plegats el 'sedaç' a temes tradicionals i d’autor per a oferir «ballades ben vitenques» de ball de bot i concerts d’arrel tradicional.

L’estrena del grup serà aquesta revetla de Sant Antoni a Muro i a la revetla de Sant Sebastià a la Plaça Major de Palma, unes fites molt especials per a la formació i el seu món cultural.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Martí Monjo, fa dervers d'un any
Just el q hem de menester al nostre petit país!!!!! Gràcies pel vostre projecte! Salut, forca i molta música
Valoració:3menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Gràcies per ajudar-nos a conservar la nostra llengua amb alegria musical, sempre he sigut un seguidor vostro,!ànims !sort i gresca.
Salut i república Països Catalans.
Valoració:3menosmas
Per Maria Rosa Valls Cerdà, fa dervers d'un any
Això té bona pinta 😜, molta sort.
Valoració:4menosmas
Per P, fa dervers d'un any
Molts d'anims i que tengueu Sort amb el projecte.
Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente