algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

Antònia Font, Xanguito i O-Erra lideren la llista de videoclips més vists d'artistes balears

La revista Enderrock ha publicat tres llistes amb els videoclips de cançons en català més vists de l'any passat, per setena vegada consecutiva, que contenen respectivament els vídeos d'artistes d'arreu dels Països Catalans, del País Valencià i de les Illes Balears. Els primers 100 videoclips de la llista han rebut un total de 15 milions de visualitzacions, entre els quals destaca el milió de reproduccions que ha rebut el primer vídeo del rànquing.

Encapçalen la llista dels 100 videoclips amb més visualitzacions 'Supermercat', del traper egarenc Lildami, 'La pluja tropical' de Buhos i 'Aura, la dinosaure' d'El Pot Petit. 'Panya', dels gandiencs Zoo, ocupa la setena posició del rànquin general i lidera, juntament amb 'Grauera', del mateix grup, la llista del País Valencià.

'Oh là là', d'Antònia Font, ocupa la primera posició en la llista de videoclips illencs més visualitzats i l'onzena de la llista general, amb poc més de 350.000 reproduccions. La segueixen, d'una considerable distància, 'Eufòria' de Xanguito i 'La canción del verano' d'O-ERRA, amb unes 37.000 visualitzacions cadascuna, que les deixen fora del Top 100 general.

La revista indica que el volum de reproduccions del 2022 ha estat considerablement inferior als 22 milions del 2021, i molt lluny dels espectaculars 56 milions del 2019. També han fet referència a la poca representativitat d'artistes balears i valencians al Top 100, ocupada quasi completment per artistes principatins.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.