algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Prime Video estrena la primera sèrie original doblada al català

201381

Prime Video, el servei de sèries i pel·lícules d'Amazon, ha estrenat aquest divendres la primera sèrie original doblada al català: La llista final (The Terminal List).

Es tracta de la primera sèrie que dobla en català la plataforma i ho ha fet sense cap subvenció, segons ha destacat la iniciativa desdelsofa.cat.

Desdelsofa.cat ha estat creada per a facilitar l’accés al contingut en català disponible a les plataformes de streaming i les televisions que emeten en directe o a la carta per internet. A la web, podem trobar tot el contingut en català i aranès disponible a les plataformes (més de 4.000 títols i més de 30 plataformes).

La llista final, primera sèrie de Prime Video doblada i subtitulada en català

James Reece (Chris Pratt) és un membre Navy SEAL de l'exèrcit, que pateix una emboscada durant una missió encoberta d'alt risc. Quan Reece torna a casa amb la família, qüestiona la seva pròpia culpabilitat amb records confusos del succés. No obstant això, a mesura que surten a la llum noves evidències, Reece descobreix forces fosques que treballen en contra. Per a esbrinar què va passar, Reece comptarà amb l'antic company Edwards (Taylor Kitsch), amb connexions amb la CIA.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@Guillem

Pues visto el elenco, un truño.
Pero como està en catalán, me la voy a tragar.
😂
Te recomiendo “Better call Saul”, por ejemplo.
Y en versión original.
Una serie espectacular.
Valoració:0menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Apuntada, la començarem a veure que tal!
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente