algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Tornen els maridatges de vi i òpera a Palma i a Pollença

201375

Arriba una nova i esperada edició dels ja tradicionals ‘Maridatges de vi i òpera’, dins la quarta edició del Festival MallorcÒpera, organitzat per Euroclàssics des dels seus inicis i que compta amb el suport d’institucions i marques d’arreu de Mallorca.

Els maridatges es desenvoluparan en dues jornades, una a Palma i l’altra a Pollença, i comptaran la veu del baix Manuel Fuentes. Fuentes ha estat guardonat amb el primer Premi a millor cantant espanyol i Premi del públic al Concurs Internacional Alfredo Kraus 2019. També ha rebut el Premi Plácido Domingo a millor cantant espanyol, Premi Festival Castell de Peralada i Premi Ferrer-Salat al Concurs Tenor Viñas 2020, entre d’altres. En aquesta ocasió, Fuentes estarà acompanyat per la soprano Maria Caballero i el pianista Francesc Blanco.

El primer esdeveniment serà aquest divendres, al pati del Museu de Mallorca de Palma (c. de la Portella), amb tast de vins de la DOP Pla i Llevant i Vi de la Terra de Mallorca. El segon tendrà lloc l'endemà, dissabte, al Claustre de sant Domingo de Pollença (c. Guillem Cifre de Colonya, s/n), amb tast de vins de Vinyes Mortitx.

Més informació i entrades a la web de l’organització: euroclassics.es

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.