algo de nubes
  • Màx: 11.78°
  • Mín: 7.77°
11°

Antònia Font torna per tancar el Primavera Sound 2022

Antònia Font, durant el primer dels concerts de retorn de la banda, al Primavera Sound 2022

El festival Primavera Sound ha tancat l'edició 2022 amb el primer concert de retorn d'Antònia Font. Després de dos caps de setmana de música al Parc del Fòrum, destaca la xifra històrica de 500.000 espectadors.

Altres grans noms que destaquen són els dels nord-americans Yeah Yeah Yeahs i Megan Thee Stallion, els francesos Phoenix i també els repetidors Tame Impala i Jorja Smith. En els escenaris mitjans del festival hi varen actuar clàssics com Shellac, els reis del post-rock instrumental Mogway, el gallec Sen Senra, o els russos Molchat Doma.

Finalment, el Primavera Sound ha confirmat que continuarà a Barcelona fins a l'any 2027, tot i que sols un cap de setmana, ja que el segon es traslladaran a Madrid. Un dels codirectors del festival, Gabi Ruiz, ha anunciat que la pròxima setmana signaran amb l'Ajuntament de Barcelona l'acord per a segellar la relació del festival amb la ciutat almenys fins a l'any 2027.

El retorn d'Antònia Font

Al grup mallorquí li esperen tres concerts més: el proper dissabte 18 de juny al Poliesportiu Mateu Canyelles d'Inca, dia 9 de juliol als Concerts de Vivers a València i, finalment, dia 15 d'octubre al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.