algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

L'Atlàntida Mallorca Film Fest obre les inscripcions del Talent Lab Wip per a la promoció de projectes audiovisuals

198817

L'Atlàntida Mallorca Film Fest ha obert les inscripcions per al seu espai Talent Lab Wip, que cerca impulsar la promoció de projectes audiovisuals de joves creadors.

Segons han indicat aquest dilluns en una nota de premsa, se seleccionarà un màxim de sis projectes en fase de postproducció, que optaran a un premi de 15.000 euros en concepte de compra anticipada de drets.

Els projectes seleccionats participaran a l'Atlàntida Mallorca Talent Lab Wip, que tendrà lloc els dies 27 i 28 de juliol a l'illa. Durant aquest temps, els productors comptaran amb un tutor que oferirà orientació a la preparació de les presentacions davant de representants de la indústria, com són productors, distribuïdors, exhibidors o fons d'ajuda.

Al Talent Lab es podran presentar productors amb un únic projecte, ja sigui de ficció o documental, en fase de postproducció i produïts totalment o parcialment a l'Estat espanyol.

La inscripció es pot realitzar des d'aquest diumenge i fins al 1r de juny. L'anunci dels projectes seleccionats es farà el 17 de juny, mentre que el premi es comunicarà en finalitzar els esdeveniments del Film Fest.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.