algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

'La Bella Dorment' arriba aquest dilluns a l'Auditòrium de Palma

La International Ballet Company representarà aquest dilluns que ve, dia 18 d'abril a les 18.00 hores a l'Auditòrium de Palma, la coneguda obra de la 'Bella Dorment'.

Es tracta d'una jove companyia que ha entrat trepitjant fort en el panorama internacional de la dansa clàssica i que donarà molt a parlar per la qualitat dels seus integrants procedents de diversos països com Moldàvia, Itàlia o França entre altres.

Els grans i premiats primers ballarins Cristina Terentiev i Alexandru Belen, acompanyats per grans solistes i un extraordinari cos de ballet, conformen el nucli central d'aquesta companyia de dansa.

Han trigat a arribar a l'Estat espanyol, però per fi, sobre els escenaris i dins del seu Spring Tour 22, es podrà gaudir de tot el treball i esforç dedicat durant molt de temps i que han fet que aquest projecte culmini en una companyia on una depurada tècnica i una excel·lent interpretació dramàtica donen vida a les coreografies i partitures més conegudes del ballet clàssic.

«A través de la màgia del ballet ens centrem a connectar amb l'espectador i transmetre els sentiments de cada personatge, utilitzant com a únic llenguatge, la dansa», afirmen els ballarins principals.

La Bella Dorment

En la cort del Rei Florestan, se celebra el bateig de la Princesa Aurora, la fada Lila i altres fades han estat convidades, excepte la fada Carabosse, a qui Cantalabutte, el mestre de cerimònies ha oblidat convidar. Indignada, Carabosse realitza un encanteri malèfic, «quan la Princesa compleixi 16 anys, es punxarà amb l'agulla d'una filadora i dormirà durant 100 anys». El malefici es trenca quan la fada Lila explica el succeït al Príncep Desiré i aquest besa a Aurora. Per a celebrar les noces entre Aurora i Desiré es preparen alegres festes on ballaran els personatges de coneguts contes de fades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.