muy nuboso
  • Màx: 11.83°
  • Mín: 7.77°
11°

Roger Mas presenta al Barnasants Illes Balears el seu nou disc ‘Totes les flors’

197721

El cantautor Roger Mas presentarà el seu darrer treball al Teatre Xesc Forteza de Palma, dijous 21 d’abril, a les 20 h. Aquest concert s’emmarca dins la programació de la 4a edició a Mallorca del festival de cançó d’autor Barnasants.

‘Totes les flors’ és l’onzè disc de Roger Mas, que sorgeix just acabada la gira Parnàs. L’artista arriba al seu 25è any de recorregut amb 10 cançons repletes de creativitat, abocant dolçament al vertigen de les emocions més explosives.

A ‘Totes les flors’, una vegada més, el cantautor agermana música i poesia, autoria i interpretació, i fusiona la música moderna, la tradicional i els sons ancestrals del món. De la mateixa manera, les seves lletres van des d’un llenguatge de carrer fins a expressions literàries i paraules que estan desapareixent. A cada disc, l’artista no ha deixat de reinventar-se a partir dels estils i temes més diversos.

En el concert de dia 21, l’artista cantarà acompanyat per Xavier Guitó al piano, Arcadi Marcet al contrabaix i Miriam Encinas al dilruba, la flauta, la viola medieval i la percussió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.