cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Brams, Al-Mayurqa, Amulet o Suc i Sopes, un tast de l'agenda cultural dels pròxims dies!

Us deixam un recull dels actes culturals i presentacions de la pròxima setmana a les Balears. Del 8 al 14 d’abril podeu trobar…

Teatre

'L'Abraçada dels cucs', de la companyia Càctus Teatre. Al Teatre del Mar (Palma), del 8 al 10 d’abril. «Una obra delirant que parla sense pudor del suïcidi, una comèdia sobre la mort convertida en un cant a la vida».

'Mots a taula', de la Fundació ACA. A l'Àrea de Creació Artística (Búger), els dies 9 i 10 d'abril, a les 19.30 h. «Una proposta poètica i gastronòmica en què es llegiran poemes relacionats amb el menjar. Hi participaran Maria de Mar Frontera, Maria Crespí, Àngels Cardona, Maria Teresa Canyelles, Maria Esperança Cantallops i Aina Ferrer».

'Mare de sucre', de Clàudia Cedó. Al Teatre Principal de Palma, dissabte 9 d'abril, a les 20 h. «La història d’una noia amb discapacitat intel·lectual que vol ser mare i ha de confrontar-se amb la incomprensió de la seva comunitat. Mare de Sucre reflexiona sobre el tracte que estem donant com a societat a les persones amb diversitat funcional».

'Toni Gomila diu Blai Bonet'. A Sa Societat (Calvià), dimarts 12 d'abril, a les 19 h. «Toni Gomila fa una relectura d'un text, recuperat el 2017 per iniciativa de Casa Blai Bonet – Fundació Mallorca Literària. Aquest 'Memorial de Setmana' planteja interrogants a la tradicional narració dels fets, revisant el relat històric, els plantejaments teològics i els dilemes humans exposats per Bonet».

Concerts

Brams. A l'Auditori de Manacor, dissabte 9 d'abril, a les 19 h. «La mítica banda de ska i rock de Catalunya, Brams, oferirà a Manacor el seu únic concert a Mallorca de la gira 'Baula rere baula', amb què el grup celebra els 30 anys de carrera, acompanyat dels artistes mallorquins Toni Nicolau (Ocults), Biel Majoral, Miquela Lladó, Glòria Julià, Xanguito i Marcel Pich».

Ballada amb Qanarusa i Al-Mayurqa, en el marc dels actes de Sant Sebastià 2022. A la plaça Major (Palma), divendres 8 d'abril, a partir de les 20.30 h.

Mon Joan Tiquat, Cabrón i Roba Estesa, en el marc dels actes de Sant Sebastià 2022. A la plaça d'Espanya (Palma), divendres 8 d'abril, a partir de les 21.30 h.

Amulet, en el marc dels actes de Sant Sebastià 2022. A la plaça d'Espanya (Palma), dissabte 9 d'abril, a les 23 h.

Suc i Sopes. Al Teatre del Born (Ciutadella), dilluns 11 d'abril, a les 20.30 h. «El grup ciutadellenc Suc i Sopes presenta el seu primer disc de llarga durada: 'Mai me pens'. S'estrenen amb un nou directe, amb un repertori propi i un espectacle ple de sorpreses».

O-ERRA. Al Teatre Principal de Palma, dimarts 12 d'abril, a les 20 h. Presentació del nou disc 'Imaginari'.

Projecció

'Germania, silenci trencat', documental en commemoració dels 500 anys de la Germania mallorquina. Al Casal de Cultura de Maria de la Salut, divendres 8 d'abril, a les 20 h. «El documental s'emmarca en els actes de commemoració del cinquè centenari de la revolta que inicià la Germania mallorquina».

Presentacions de llibre

'Sexe furtiu, generalment plàcid' de Joan Mir. A la sala La Fornal (Manacor), dilluns 11 d'abril, a les 20 h, en el marc dels dilluns de l'Obra. «Sexe furtiu, generalment plàcid és una selecció d’una cinquantena llarga d’articles que Joan Mir ha triat d’entre els més de sis-cents que d’ençà de l’any 1998 fins a l’actualitat ha publicat al Diari de Balears».

'Dones, treball i moviment obrer', de David Ginard. A Can Soler (Sa Pobla), dimecres 13 d'abril, a les 19 h. «Aquest volum analitza diversos aspectes de la història política, social i econòmica de les dones ­­treballadores a Europa, a Espa­nya i a les Illes Balears en el període comprès entre 1868 i 1936».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.