nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Obertes les inscripcions a la nova secció oficial de l'Atlàntida Mallorca Film Fest

31-03-2022 Cartel del Atlántida Mallorca Film Fest. ISLAS BALEARES ESPAÃ'A EUROPA CULTURA PALMA DE MALLORCA FESTIVAL | FESTIVAL

La XII edició de l'Atlàntida Mallorca Film Fest ja ha obert les inscripcions per a la nova secció oficial, que comptarà amb un premi de 10.000 euros per a la millor pel·lícula. La secció formarà part de l'edició presencial del festival i admetrà llargmetratges de ficció i no-ficció amb una durada mínima de 60 minuts, han explicat en una nota de premsa.

L'objectiu és atraure el públic jove a les sales i, per això, han plantejat una secció de llargmetratges «que empatitza amb els dilemes, conflictes i situacions a què s'enfronten les noves generacions».

El jurat designat pel festival concedirà el premi Filmin en concepte de drets de distribució a l'Estat espanyol. Així mateix, les pel·lícules que participin en la nova secció podran optar al Premi de la Crítica (Accec) i al Premi del Públic, que serà per al llargmetratge que millor valoració obtingui entre les edicions presencials i en línia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.