algo de nubes
  • Màx: 10.46°
  • Mín: 7.47°
11°

Franca Masu, la Veu de l'Alguer, presenta el darrer disc a Manacor

196151

Franca Masu torna a Mallorca amb una estrena per al públic de Manacor. La cantant algueresa actuarà a l'Auditori del Conservatori de Manacor en el marc del Festival BarnaSants i oferirà un repertori que vol abraçar les cançons més significatives de la seva trajectòria artística i diversos nous temes del darrer disc Cordemar (WMUSIC 2021).

El concert de Franca Masu és en col·laboració amb la Plataforma per la Llengua, gràcies a un acord que fa de l'Alguer una seu del festival de la cançó d'autor i que promociona els artistes algueresos, que, com en aquest cas, siguin ben representats. El recital també compta amb el suport de l'Ajuntament de Manacor.

Franca Masu, la Veu de l'Alguer, és coneguda com una artista passional i amb una personalitat molt versàtil. Cordemar és el seu nou espectacle en què es revela en plenitud, maduresa i nous aspectes. Avui que fa més de 20 anys del sou començament artístic, Masu repassa un repertori on destaca la seva pròpia i natural predisposició pel jazz i aquella fantasia en el joc de la improvisació que han fet d'ella una artista original i completa per la presència escènica i la profunditat de les seves capacitats interpretatives. De les melodies populars de l'Alguer a les sues composicions originals en italià, fins a les més emocionants cançons napolitanes, l'artista sarda ha engendrat amb el temps una mescla artística intel·ligent entre memòria, poesia i emocions. La seva terra de Sardenya, l'Alguer i el seu català preciós són al centre del seu cor de dona i d'artista.

Històries d'amor, de gent marinera, històries llunyanes, però sempre així a prop a la vida de cada dia, donen força a un repertori que viatja també per aquelles mars del món que l'artista estima i travessa amb els seus cants.

Acompanyada d’un quartet excepcional que tot i procedir del jazz sap mantenir ben estret l’enllaç amb la tradició i fa volar la veu de l'artista, Masu inclourà també en el seu repertori la mítica 'Des de Mallorca a l’Alguer', recentment revisitada per ella mateixa en el seu darrer àlbum.

Masu ha rebut la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya en reconeixent a l'estudi i l'amor prodigat a través de les seves composicions i de la música en la defensa i la difusió del català de l'Alguer arreu del món.

L'esdeveniment serà el 19 de març a les 19.30 hores a l'Auditori del Conservatori de Manacor i les entrades es poden adquirir aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.