nubes dispersas
  • Màx:
  • Mín:

Teatre gestual i de titelles aquest cap de setmana al Teatre del Mar

Dins la programació regular corresponent a la temporada d'hivern 22, aquest cap de setmana arriba al Teatre del Mar, a Palma, la companyia catalana 'Zero en conducta' amb el sorprenent espectacle 'La Derniére Danse de Brigitte'.

Del 25 al 27 de febrer, divendres i dissabte a les 20.30 hores i diumenge a les 19.00 hores, tots els espectadors que vulguin assistir a alguna d'aquestes tres funcions programades podran gaudir de la dramatúrgia, direcció i interpretació de José Antonio Puchades, 'Putxa' i Julieta Gascón, amb l'assistència de direcció, llums i so de David Maqueda.

La ressenya aportada pel Teatre del Mar sobre aquest espectacle diu: «Brigitte té tants d'anys que els seus records són en blanc i negre. Tants, tants que si li preguntes l'edat et dirà: - Molts i uns quants més.»

Però Brigitte sap que ha arribat l’hora, el moment exacte en el qual el seu darrer segon es farà etern i ja no té sentit acumular més temps.

Abans de partir, Brigitte farà el seu equipatge omplint la seva capseta dels records que la mantenguin viva per darrera vegada.

Benvinguts al darrer ball de Brigitte. Un projecte de mim corporal, titelles, dansa i teatre visual al servei d'una història sense text impossible de narrar amb paraules.»

'Zero en conducta', Teatre del Moviment, és un projecte creat el 2011 per José Antonio Puchades, 'Putxa', amb la intenció d'explorar el potencial expressiu de diferents arts escèniques relacionades amb el moviment. Així doncs, la seva investigació està centrada en la unió del Mim corporal, la dansa, les titelles i el teatre físic en general.

'La Derniére Danse de Brigitte' es va estrenar el febrer del 2016 a l'Ateneu Popular Nou Barris, a Barcelona. Aquest espectacle, ja ha passat per Espanya, Alemanya, Itàlia, França, Polònia, Anglaterra, Holanda, Rússia, Mèxic, Xile, etc... Ha guanyat quatre premis internacionals importants, entre els quals, a la millor interpretació i al millor espectacle.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.