algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Marala du 'A trenc d'alba' al Teatre Principal d'Inca amb l'Orquestra de Cambra de Mallorca

195069

Dins el cicle de concerts de l’Orquestra de Cambra de Mallorca al Teatre Principal d'Inca, ens trobam amb un concert que promet ser d'allò més emocionant: les cançons d''A trenc d'alba' de Marala arranjades per a orquestra.

Es tracta de l'aposta del Principal d'Inca per a la celebració del Dia de la Dona i es farà el dissabte 5 de març a les 20 hores. Les entrades són gratuïtes.

La palmesana Clara Fiol, la santcugatenca Selma Bruna i la pedreguera Sandra Monfort conformen el trio musical Marala. Tres dones músics i compositores originàries de Mallorca, Catalunya i el País Valencià que dalt l'escenari mostren la complicitat de les veus i els cossos, es mostren tal com són: valentes i feministes, despertes i conscients alhora que sensibles i vulnerables, carismàtiques i virtuoses.

'A trenc d'alba' és el seu primer treball discogràfic, un aplec de composicions pròpies que giren l’ullada cap als cants de la terra.

Entre els concerts de l’Orquestra de Cambra de Mallorca programats fins al mes de maig n’hi haurà de tot caire, com ara més concerts escolars, altres dedicats a les bandes sonores i, fins i tot, el cantautor Biel Majoral.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.