algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Es compleixen 160 anys del naixement d'Antoni Maria Alcover, «el manacorí amb més títols»

194229

Aquest 2 de febrer es compleixen 160 anys del naixement de l'«apòstol de la llengua», el manacorí Antoni Maria Alcover i Sureda.

Per això, Manacor ho celebra amb la Setmana Alcover que s’estendrà fins el 7 de febrer i una exposició que s’allargarà fins el mes de juny.

El dimarts 1r de febrer a les 18 h s'ha celebrat l’acte commemoratiu del seixantè aniversari de la publicació del Diccionari català-valencià-balear amb la conferència ‘La digitalització del Diccionari’, a càrrec de Maria Pilar Perea i la col·laboració de la Institució Francesc de Borja Moll.

El 2 de febrer, dia que es compleixen 160 anys del naixement de mossèn Alcover se celebra un acte institucional a la pedra cedida per la família a l’IES Mossen Alcover, i a les 17 h es du a terme la tradicional ofrena floral a l’obelisc dedicat a Antoni M. Alcover ubicat al passeig de Na Camel·la. Hi col·laboren l’Associació d’Amics de la Institució Pública Antoni M. Alcover, l’Escola Municipal de Mallorquí i l’Associació d’Amics Escola Municipal de Mallorquí.

La XVII Marató de Rondalles arribarà els dies 3 i 4 de febrer a la Institució Alcover amb la següent programació:

Pel que fa a dissabte 5 de febrer, a les 10 h s’ha programat el taller ‘Nocions bàsiques de conservació i restauració de l’art que tenim a casa’, a càrrec de la restauradora Maria del Mar Riera. A les 11.30 h, la gerent de la Institució oferirà una visita guiada a la Institució Pública Antoni M. Alcover.

Clourà la Setmana Alcover la inauguració de l’exposició 'Els Herois de les Rondalles' i la presentació de les il·lustracions a càrrec de la il·lustradora Aina Llobera, dilluns dia 7 de febre a les 19 h. L’exposició es podrà visitar a la Institució Pública Antoni M. Alcover fins el proper mes de juny.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No a s´españolització de Ses Illes !, fa mes de 2 anys
m´estim 10.000 pics més Alcover que es Nadal castellano.
Més que res per sa vàlua i trajectòria personal.
Com que ací no hi ha un adepte castellà que tinga un poc de valor, han d´escollir un esportista com en Rafaelito. No tenen més on triar.
Vergonya aliena !
Valoració:2menosmas
Per a ningú, fa mes de 2 anys
Sencillamente, a nadie. Con Barajas hay más que de sobra.
Valoració:0menosmas
Per Proposta, fa mes de 2 anys
Que posin el seu nom a l'aeroport de Palma! Té molt més mèrit que el tenista Nadal.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente