algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

El Teatre Principal de Palma acull dos espectacles dedicats als poetes Federico García Lorca i Fernando Pessoa

El Teatre Principal de Palma acollirà els pròxims dies dos espectacles dedicats als poetes Federico García Lorca i Fernando Pessoa.

Segons ha explicat l'organització aquest dimecres en nota de premsa, la primera cita serà aquest divendres amb una obra en la qual Pep Tosar s'endinsa en el món interior de Lorca a manera de biografia sonora i visual.

El muntatge recorre els episodis més destacats de la vida del poeta i dramaturg, a més d'establir connexions entre fragments biogràfics i les obres que va escriure.

L'espectacle inclourà ball, cant, música en directe, teatre, poesia i un vídeo documental creat per Agustí Torres. 'Federico García' es va poder veure en el Teatre Principal al novembre de 2017 i va rebre el premi al Millor Espectacle del públic en el Festival 'El Quijote'.

El segon, titulat 'El fingidor', duu a terme una combinació de llenguatges i disciplines artístiques múltiples que verbalitza la poesia, prosa i correspondència de Pessoa. Aquest últim comptarà també amb música en directe i un vídeo documental.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.