muy nuboso
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 12.25°
14°

En marxa una mostra de videojocs i tallers de jocs de taula per a promoure l’ús, el coneixement i el consum d’aquests productes en català

191585

Dins el marc de la campanya 'I tu, jugues en català?', la Direcció General de Política Lingüística ha posat en marxa una mostra de videojocs i tallers de jocs de taula per a promoure l’ús, el coneixement i el consum d’aquests productes en llengua catalana. En el cas de les mostres de videojocs, que s'organitzen amb la col·laboració de Gaming.cat, s’adrecen a joves a partir de 16 anys i a adults. Pel que fa als tallers de jocs de taula, estan dirigits a infants i joves que tenguin entre 6 i 16 anys.

Les activitats es duran entre el 7 i el 20 de desembre a Palma, Inca, Manacor, Maó, Ciutadella, es Mercadal, Eivissa, Santa Eulària, Sant Josep i Sant Francesc. Així, totes les illes acolliran sessions de videojocs en català i de tallers de jocs de taula. Les places són limitades i cal inscriure’s a dgpoling.caib.cat. Des del 2013, el Consorci per a la Normalització Lingüística de la Generalitat de Catalunya dona a conèixer l’oferta de jocs i juguetes en català i en fomenta l’ús i el consum a través de la campanya 'I tu, jugues en català?'.

El Govern, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística, es va voler sumar el 2017 a la campanya amb l’objectiu de fomentar l’ús de la llengua catalana en l’àmbit lúdic a les Illes Balears. La informació de la campanya es pot trobar al web jocsencatala.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per el sentit comú hi ajuda, fa mes de 2 anys

Ja era hora de posar-ne en català.
Els Països Catalans tenen una indústria molt preuada i és una fàbrica molt potent en videojocs. És de sentit comú de que també n´incloguin en la seva llengua.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente