nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.42°

Ensemble Illes Sonores de l'Orquestra Simfònica de les Balears s'estrenarà a la Fira B! amb 'Metròpolis' de Martin Matalon

Ensemble Illes Sonores de l'Orquestra Simfònica de les Balears s'estrenarà a la Fira B! amb 'Metròpolis' de Martin Matalon.

Segons ha informat l'organització del festival aquest dissabte, el compositor argentí dirigirà l'estrena de l'Ensemble Illes Sonores en el marc de la Fira B!, que se celebrarà a Palma entre els dies 11 i 14 de novembre.

La nova formació musical de l'Orquestra Simfònica de les Balears farà el seu primer concert el pròxim 13 de novembre a les 21.30 hores a Son Amar, on interpretarà 'Metròpolis', la composició que va fer Matalon per a la còpia restaurada de la pel·lícula de Fritz Lang.

Durant el primer concert de l'Ensemble Illes Sonores, el públic assistent podrà gaudir d'una experiència sonora amb la projecció de la pel·lícula.

Amb Ensemble Illes Sonores, l'Orquestra Simfònica de les Balears aposta pel repte d'ampliar el seu repertori més enllà del tradicional simfònic. Així, interpretarà peces contemporànies del segle XXI i cobrirà també les seves relacions i influències amb el segle XX.

La celebració d'aquest concert en el marc de la Fira B! ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'IRCAM Centre Pompidou, l'Institut d'Estudis Baleàrics i l'Orquestra Simfònica de les Balears.

En aquesta sisena edició, la Fira B! comptarà amb 34 concerts i 18 actuacions d'arts escèniques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.