lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

L'art surt al carrer: Marratxí celebra la mostra d'art jove 'Crear't'

L'Ajuntament de Marratxí, a través de l'àrea de Joventut, celebra aquest dissabte 'Crear't', la mostra d'art jove de Marratxí al parc del Mediterrani.

El Consistori ha explicat que es tracta d'un projecte cultural i artístic que pretén promocionar els artistes de Marratxí a través de tallers musicals, literaris, pictòrics, de ball i de dansa.

L'objectiu, segons el Consistori, és donar a conèixer als més joves i a la població en general les produccions i projectes artístics gràcies a tallers i activitats destinades a «formar i contagiar» el seu art a grups d'adolescents i joves del municipi alhora que es fomenta l'estima per la cultura artística pròpia.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, s'ha mostrat «encantat» de poder obrir aquest espai al parc del Mediterrani per a tots els joves perquè demostrin el que saben fer i perquè tothom pugui conviure una altra vegada amb la tornada a la normalitat.

Per part seva, la regidora de Joventut, Irene García, ha explicat que hi haurà tres escenaris amb diferents tipus de representacions.

'Crear't' romandrà obert des de les 18.00 fins a les 23.00 hores al parc del Mediterrani. L'entrada a la mostra és lliure, encara que l'aforament estarà limitat.

Segons han detallat, els visitants trobaran a 'Crear't' diferents àrees on gaudiran de diferents espais: Espai Urban, Espai Arts Escèniques, Espai Micro Obert, Espai Música Escenari Principal, Espai Arts Visuals, Espai Mercadet i Espai Gastronòmic.

Així, en l'Espai Urban trobaran poesia improvisada a càrrec de 'Sultán H', demostració de grafitis a càrrec de 'Trossort i Pablejas', el DJ 'cortijo Vibes', a més de grups de dancehall, trap o popping.

En l'Espai Arts Escèniques actuaran Little Show, amb malabars, equilibris i llançament de ganivets, a més de la participació de Cuca de Llum, Andy Cirque, el Col·lectiu Corda Fluixa o Intacta, amb dansa contemporània.

En l'Espai Micro Obert el festival comptarà amb la intervenció d'Aina Caparrós. I en l'Espai Música Escenari Principal actuaran Nahla Music, Slow Savage, Cabot, Rumba Katxai, Toni Servera i Kalemba.

Mentre que en l'Espai Arts Visuals es podrà gaudir de Luka Goyarrola, Exposició Highline i Leo Mapping. I en l'Espai Mercadet els protagonistes seran els joves artesans. Al parc Mediterrani també s'ha habilitat un Espai Gastronòmic a la disposició de tots els visitants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.