nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

La temporada de tardor de PalmaClàssica engloba 17 concerts a diferents espais de la ciutat

El coordinador general de Cultura, Miquel Àngel Contreras, i el director de SimfoVents Palma, Francisco Valero-Terribas, han presentat aquest dijous la temporada de tardor Palma Clàssica. Es tracta d'una nova línia de programació que pretén aglutinar l'oferta de música clàssica al llarg de l'any però estructurada en temporades, i que englobarà els concerts programats dins aquest gènere als teatres municipals de Palma, Can Balaguer, la programació de SimfoVents Palma o aquells realitzats a diferents espais emblemàtics de la ciutat com són els del Festival de Música Antiga de Palma o els de Palma de Primavera.

«Per primera vegada potenciam i organitzam en una mateixa programació totes les propostes de música clàssica que es van programant durant tot l'any amb l'objectiu de visibilitzar la creació musical dins aquest gènere», ha explicat Contreras.

La temporada de tardor comptarà amb un total de 17 concerts a diferents espais de la ciutat durant entre els mesos d'octubre i desembre. Així, la programació arrancarà dissabte dia 16 d'octubre a l'església de la Soledat amb Chiavette Consort, amb un concert titulat 'Les Germanies música d'una revolta' dins el XXIV Festival de Música Antiga de Palma, enguany dedicat a les Germanies i emmarcat dins els actes de commemoració del 500 aniversari d'aquesta fita històrica. D'aquesta manera, Cultura se suma a la commemoració aquest 2021 dels 500 anys de les Germanies amb música i repertoris ambientats en l'època.

«Amb aquesta programació la regidoria continua apostant per descentralitzar la cultura i posar a la vegada en valor el patrimoni dels barris i pobles de Palma, fent d'escenari per exemple l'església de la Soledat, on tendrà lloc el concert inaugural del Festival, o també l'església de Sa Indioteria», ha dit el coordinador general.

En la mateixa línia, Contreras ha acabat per recordar que «un dels objectius del programa Palma Clàssica és que el públic pugui gaudir d'aquesta música, interpretada en directe i en indrets especials de la ciutat, combinant el reconeixement del patrimoni material i immaterial».

A més dels concerts organitzats dins el festival, per a aquesta tardor s'hi sumaran aquells realitzats als teatres municipals de Palma, els concerts de «Música a la cambra» al Casal Balaguer o els que ofereix quinzenalment SimfoVents Palma a l'auditori del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.

Segons el director de SimfoVents Palma, Francisco Valero-Terribas: «Es tracta d'una programació completa i diversificada. Combina gran repertori simfònic, de música de cambra i músiques històriquesdinamitzant l'oferta cultural de tardor i multiplicant els espais musicals a la nostra ciutat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Alejandra alvarez, fa mes de 2 anys

Hola buen día!!! Te pregunto, donde puedo reservar entrada para los próximos conciertos

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente