nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

Mon Joan Tiquat, guanyador del certamen de Creació Musical Jove de l’Art Jove 2021

El músic, cantautor i polifacètic actor Joan Vila és Mon Joan Tiquat, el guanyador del certamen de Creació Musical del Programa Cultural Art Jove 2021. El grup Alanaire i la cantautora Mar Grimalt són els dos segons premis ex-aequo d’aquesta edició del certamen, la final del qual ha tengut lloc aquest cap de setmana, el dissabte, en el Claustre de Maó.

Com a primer premi, Mon Joan Tiquat rebrà 3.000 euros en metàl·lic i 2.000 euros més per pagar el caixet de dos concerts: una actuació durant les festes de Sant Sebastià de Palma del 2022 i una altra actuació a la Fira B! del 2022.

Els dos premis ex-aequo rebran 1.000 € cadascú. A més, es destinen 2.000 euros a pagar actuacions dels tres finalistes en diferents espais o esdeveniments culturals de les Illes Balears, en el marc del programa GirArt Jove. En total, la dotació dels premis és de 9.000 euros.

El mallorquí Joan Vila, amb un intens currículum en el món teatral en els darrers anys, és també integrant dels grups de Roger Pistola i Xanguito i aquest 2021 ha publicat el seu debut 'Es temps i sa llavor' (autoeditat).

Al certamen de Creació Musical Jove s’hi han inscrit una cinquantena de grups i el jurat en va triar set per a la semifinal, que es va celebrar en es Gremi de Palma i de la qual en varen sortir seleccionats per a la final els tres mallorquins premiats.

El jurat ha estat presidit per Francisco Vargas, gestor cultural i programador de la sala Es Gremi, i en formen part Esther Oller, música i component de la banda Peligro; Esteban Alonso, director de ràdio Sputnik i promotor musical; Xavier Barceló, tècnic de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) i Llorenç Romera, representant del grup Salvatge Cor, guanyador del certamen Creació Musical Jove d'Art Jove 2018.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.