algo de nubes
  • Màx: 16.64°
  • Mín: 7.61°
16°

La 18a edició de Teatre de Barra acollirà cinc obres que giraran al voltant del paper de la dona en el segle XXI

188005

La 18a edició de Teatre de Barra, que se celebrarà cada dijous des del 9 de setembre fins al 14 d'octubre, comptarà amb cinc obres -interpretades en cinc bars de la zona de Blanquerna- que la seva temàtica girarà entorn del paper de la dona en l'actualitat.

Segons ha explicat Cort, aquesta cita teatral tindrà lloc concretament els dies 9, 16, 23 i 30 de setembre i el 7 i 14 d'octubre i comptarà amb quatre passis diaris: el de les 20.15 hores, el de les 20.40, el de les 21.15 i el de les 21.50.

Sota el lema 'Una cambra pròpia. Mirant a la dona en el segle XXI', la gran final se celebrarà el dissabte 16 d'octubre a les 20.00 hores en el teatre Mar i Terra de Palma.

El coordinador general de Cultura, Miquel Àngel Contreras, ha destacat que l'objectiu de la iniciativa és «descentralitzar la cultura i fer-la accessible a tothom», portant-la als diferents bars de Palma.

«Transformar els espais de trobada, com són també els bars, en espais de cultura, és una manera magnífica d'aconseguir aquest repte», ha afegit.

Per part seva, el productor de Teatre de Barra, Javier Matesanz, s'ha mostrat «satisfet per arribar a aquesta 18a edició» i per «continuar fent teatre acostant tota mena de temàtiques al públic».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.