nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El 'Popap', de Catalunya Ràdio, fitxa el youtuber mallorquí Miquel Montoro

El 'Popap', de Catalunya Ràdio, encara la sisena temporada fixant-se en les tendències a les xarxes i apostant pels continguts de Km 0 i hi incorpora el creador de contingut en català amb més seguidors, el youtuber mallorquí Miquel Montoro.

Montoro s'ha fet popular amb els seus vídeos sobre el món rural i s'ha convertit en un autèntic divulgador de coneixements en aquest àmbit, des de Sant Llorenç des Cardassar, on la seva família té una petita finca.

El primer dijous de cada mes, Miquel Montoro farà una versió personal d''El calendari del pagès' al programa de tendències a les xarxes socials en un clar homenatge a la revista 'El calendari dels pagesos' que s'edita de forma ininterrompuda des del 1861.

Miquel Montoro va penjar a YouTube el 7 de desembre del 2017 el vídeo de ses taronges que ja acumula gairebé 3 milions de visualitzacions. La seva naturalitat i simpatia el va fer popular. Quatre anys després, amb 15 anys, ja acumula un total de 10 milions de visualitzacions a YouTube amb els seus vídeos i gairebé un milió a Instagram.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

Puedo comprar (aunque no lo entienda), que un chavalillo soltando una gracieta, pueda resultar simpático en un momento determinado.
Pero vamos.
Que un tipo ya hecho y derecho, y además grandote, siga con el tema de las “pilotes” empieza a dar un poco de grima.
Me está recordando ya a Balthazar Bratt.

Valoració:0menosmas
Per arruix, fa mes de 2 anys

Seguro que disertará sobre las enormes ventajas alimenticias de las pilotas y lo adecuadas que son para perder peso..

Valoració:-4menosmas
Per dfdfdf, fa mes de 2 anys

@Tots dos son iguals perdona però en Miquel Montoro no és gonella ja que no nega l'unitat de la llengua

Valoració:5menosmas
Per Tots dos son iguals., fa mes de 2 anys

@Pep. També ha demostrat ser un altre gonella, que quan els pancastellanistes li han protestat perque feia el sus vídeos en Català-Mallorqui, enlloc d'enviar-los a aprendre la llengua de la terra que els dóna de menjar, s'ha passat al Foraster.
Així ni els de fora aprendran mai i la nostra llengua desapareixera.

Valoració:7menosmas
Per Pep, fa mes de 2 anys

Nadal, aquest jove t’ha guanyat la partida! Ha fet més per Les Illes que tu i a més sense estar subvencionat amb una milionada per govern amb doblers públics! I no li fa vergonya parlar en mallorquí ni tampoc li fa falta fer la pilota al borbó!

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente