algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
18°

El Circ Bover presenta el seu espectacle 'Àvol' aquest diumenge a Sagunt

La programació de l'Off Romà del festival Sagunt a Escena, al País Valencià, duu al Port de Sagunt l'espectacle 'Àvol', de la companyia Circ Bover. Serà aquest diumenge 22 d'agost, a les 20.00 hores, en el Centre Cívic. L'espectacle és gratuït i per a tots els públics.

'Àvol' reivindica la figura de l'artista i ho fa a través de quatre personatges que sobtadament es troben amb la necessitat de reinventar-se. La situació sobrevinguda els trasllada a un univers escènic creat a partir de pals de bambú i cordes, ha detallat la Generalitat valenciana.

La superació dels nous reptes els porta a desenvolupar habilitats fins llavors desconegudes. Així, junts exploren la creació artística i estableixen un diàleg amb el públic sobre la identitat i el sentiment de pertinença. L'obra és una manifestació còmica i reflexiva sobre el paper actual de la cultura a través del circ contemporani.

El Circ Bover acaba amb 'Àvol' un cicle de cinc anys de recerca amb el bambú i les seves possibilitats aplicades al circ. La companyia ha estrenat durant aquest temps 'Vincles', 'Nòmades' i 'Sentinel', a més de l'espectacle 'Àvol'. Un treball de recerca que ha estat guardonat amb cinc premis a escala nacional i internacional, i que els ha portat a fer més de quatre-centes funcions per tot el món.

El Circ Bover és una companyia de circ professional que en 2005 va emprendre la iniciativa de difondre les arts circenses a les Illes Balears, fins llavors una tradició inexistent. La companyia produeix espectacles de creació pròpia combinats amb les últimes tendències del circ contemporani, el teatre, la dansa i la música en directe

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.