nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

L'exposició 'Femme' arriba a Porreres i es podrà visitar fins al 16 d'agost

Porreres acollirà a partir del pròxim dilluns 9 d'agost, l'exposició de l'antropòloga Bel López titulada Femme. Concretament, tendrà lloc a la Sala Polivalent del municipi i es podrà visitar fins al 16 d'agost de 19.00 a 21.00 hores. L'entrada és lliure amb taquilla inversa i es recomana dur auriculars, ja que, una part de l'exposició és el relat oral d'experiències sobre violència masclista.

El projecte 'Femme Community' és un espai que proporciona a les dones la llibertat de compartir les seves experiències amb relació a la violència masclista, sigui o no de manera anònima.

«És un espai que vaig crear a través de la xarxa social d'Instagram durant el confinament. A partir de contar la meva experiència, convidava i convit que més
dones, també contin la seva història. El problema amb la violència masclista és que pensem que el nostre camí no l'ha caminat cap altra dona, ens sentim soles en un món on aquestes situacions estan normalitzades. Estem dins d'un sistema i estructura de violència que intenta maquillar aquestes dinàmiques com a naturals o normals, però sabem que no ho són», explica l'autora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.