algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Palma acollirà el PalmaDansa entre el 29 d'abril i el 9 de maig

Palma acollirà, entre el 29 d'abril i el 9 de maig, la 11a edició del PalmaDansa, que enguany ofereix una programació amb unes 15 actuacions, dutes a terme per artistes com el guanyador del Premi Nacional de Dansa, Daniel Abreu.

El festival arrencarà durant el Dia Internacional de la Dansa, que se celebra el 29 d'abril, a partir de les 09.55 hores, amb la lectura d'un manifest en favor de la dansa per part de la ballarina Eulàlia Bergadà.

Aquest mateix dia, a les 20.00 hores, el Teatre Municipal Xesc Forteza acollirà l'espectacle inaugural 'Mercedes mais eu', en la qual participen Janet Novás i Mercedes Peó, segons ha indicat aquest divendres l'Ajuntament de Palma en una nota de premsa.

Un dels objectius d'enguany és descentralitzar la programació d'aquest festival, per la qual cosa Cort ha organitzat també activitats en barris com Son Oliva, Cala Major, el Secar de la Real i Foners, entre altres.

Així mateix, cal destacar que un 10 per cent de les entrades a tots els espectacles han estat reservades per als col·lectius vulnerables del municipi, i l'obertura del canal PalmaDansa en Filmin, que oferirà 24 pel·lícules sobre dansa.

Quant a la programació, el Consistori ha destacat també la posada en escena de 'Trama', una obra de Roser López, guanyadora del premi a millor coreografia dels Premis de la Crítica de 2019, que es durà a terme en el Teatre Principal de Palma.

També ha celebrat la participació en aquest festival de la companyia Marcat Dance, que escenificarà l'obra 'Anhel' al parc de la façana marítima de Palma, i del ballarí Daniel Doña, que mostrarà 'Camp Tancat' en el Secar de la Real.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.