algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Ona Mediterrània estrena 'Vint-i-un Botons', un magazín «per no perdre't cap tendència»

Aquest divendres a les 20.00 hores, Ona Mediterrània (88.8 FM o onamediterrania.cat) estrena un nou programa titulat 'Vint-i-un Botons', dirigit i conduit per Marian Colmillo Mayrata.

'Vint-i-un Botons' és «un programa de moda que inclourà molts de temes, amb una única cosa en comú, tots ells seran tendència». La seva directora explica que serà «un 'calaix de sastre' on parlarem de roba, destinacions, música, cinema, llibres, plans, bars i restaurants i temes més transcendents com la felicitat, entre altres» i afegeix que «volem que 21 Botons sigui entreteniment, diversió, cultura, diàleg... en definitiva un programa de ràdio per a tots els públics, no només per als joves, sinó també per als més adults. Volem donar a conèixer els llocs on anar amb la parella, família o amics, la darrera peça de roba que has de comprar-te, el llibre que no pots deixar sense llegir o per temes més transcendents com la felicitat».

'Vint-i-un Botons' pretén ser un magazín radiofònic, entretingut i dinàmic. Comptarà cada setmana amb convidats especials amb qui es parlarà a fons i dels quals coneixerem els seus gustos i a qui analitzarem de ben a prop. A més a més, no hi faltarà un espai on s'hi faran recomanacions de tot tipus.

Molta presència a les xarxes

Els temps han canviat i la forma de fer ràdio també. Ja no hi ha una sola forma d’escoltar el programa, ara n’hi ha més d’una i les xarxes socials o internet juguen un paper fonamental en aquest aspecte. El podcast de cada programa es distribuirà per internet i a les xarxes socials del programa. A través de les xarxes socials, s'interactuarà amb els oients, s'informarà de totes les novetats, s'ampliaran continguts, es penjaran imatges, vídeos... tot per poder fidelitzar els oients i seguidors de 21 Botons.

Marian Colmillo Mayrata

La directora i conductora del programa és Marian Colmillo Mayrata, Llicenciada en Periodisme per la Universitat Alberta Giménez, ha treballat a diferents mitjans de comunicació de prensa escrita. Ha estat editora, presentadora i conductora del programa Territorio Plural a Radio Balear. Des de setembre de 2019 és col·laboradora del programa Som Divendres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macià, fa mes de 2 anys

L'adagi mallorquí per indicar que una persona va molt ben vestida és "anar de vint-i-un botó", en singular.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente