algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

[CURTMETRATGE] Adéu definitiu al personatge de Valtònyc

Josep Miquel Arenas ha anunciat que «Amb els amics d'Objectiu Roig hem fet aquest curtmetratge de 15 minuts on finalment m'acomiado del personatge de Valtònyc després de 3 mesos promocionant el darrer disc, disponible a totes les plataformes digitals».

El curtmetratge combina imatges de diverses pel·lícules amb imatges de Valtònyc interpretant tres temes del seu darrer Àlbum: 'Le Roi du Nord', 'Titella' i 'Malson'.

L'àlbum titulat 'EPD' es pot trobar a totes les plataformes digitals com Spotify o iTunes i està dedicat a la mare de l'autor: «En record d'Antònia Beltran, que ho va fer el millor que va saber i ja només tenc bons records per a ella. El dia que va marxar, també ho va fer el personatge i ja no són temps per plorar allò que no vàrem poder ser».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Veig que m'he expressat incorrectament. No volia dir merda, sinó p*t* merda!

Valoració:0menosmas
Per Funerària Espanyola, fa mes de 3 anys

S'acomiada de qui em demano ?? De la casa Lacoste a la que tant bé a representat sempre ?? Resulta que es considera un personatge, idò tot el que diu i ha fet era teatre... Bon viatge faci la cadernera...

Valoració:-4menosmas
Per Arxi, fa mes de 3 anys

Tot-hom té dret a expresar la música com vulgui..és com si em diguessin que en la pintura només bes bó el impressionisme i el abstracte és una merda, llavors Picasso, Miró etc no serien ningú..pot agradar un estil més o menys, però desqualificar-lo es una mostra d'ignorància! Ademès de què només per les seves lletres val la pena escoltar-lo, a veure si algún cec, obre els ulls...

Valoració:6menosmas
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

A qualsevol merda li diuen "rap", un estil que més aviat és un insult a la música i a la cultura.

Valoració:-20menosmas
Per pep merda, fa mes de 3 anys

Esper que, a part den Valtònyc, també s'acomiadi del rap... que n'és de xerec, mare santa!

Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente