nubes dispersas
  • Màx:
  • Mín:

El Fòrum OCB d'aquesta setmana el protagonitzarà Toni Gisbert, secretari d'Acció Cultural del País Valencià

182047

El Fòrum OCB, iniciativa de l'Obra Cultural Balear, ja és tot un referent en el debat polític i social de la nostra terra. Rafel Borràs, Miquel Sellarés, Quim Torra, Carles Fenollosa, Enric Marín, Joan Manuel Tresserras, Carme Junyent... són alguns dels ponents que han protagonitzat les darreres edicions d'aquest fòrum.

Cada dijous durant els mesos de març a juliol, l'Obra Cultural Balear obrirà un espai a les seves xarxes socials al debat i a la reflexió sobre els eixos en què treballa: llengua, cultura i país.

Aquest dijous, 25 de març, és el torn de Toni Gisbert, activista en diferents moviments socials, professor d'història i secretari d'Acció Cultural del País Valencià, i farà un balanç general sobre l'estat de la llengua i la cultura al País Valencià.

El programa sencer de conferències consta d'un total de 20 sessions repartides entre els dijous d'entre el març i el juliol. Les sessions passades (amb Guillem Morro, Catalina Amengual i Tomeu Martí) es poden recuperar al canal de YouTube de l'OCB.

La conferència serà en línia mitjançant el canal de YouTube i la pàgina de Facebook de l'Obra Cultural Balear a les 19 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.