algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Mostra Out! obre un certamen de curtmetratges de ficció i documental LGTBIQ+

Out! Mostra de Cinema LGTBIQ+ de les Illes Balears ja té dates per a celebrar la seva quarta edició. Serà del 7 al 12 de setembre de 2021 en diferents espais de Palma. Com a novetat, enguany la mostra suma un certamen de curtmetratges per a visibilitzar la diversitat afectiva, sexual i de gènere de la nostra societat.

El termini per a presentar propostes al certamen romandrà obert fins al 30 d’abril a través de les plataformes Filmfreeway i Festhome. La convocatòria té caràcter internacional i estarà dotada amb dos premis de 250 euros al millor curt de ficció i al millor curt documental.

Una altra novetat és la iniciativa 'Out!, en ruta', amb la projecció de les pel·lícules que formaran part del festival en diferents localitats de les Illes Balears durant la segona quinzena de setembre.

El Teatre Municipal Xesc Forteza acollirà un any més la gala inaugural i CineCiutat, les projeccions. El Teatre Municipal Catalina Valls s’estrena com a nou espai, on tendran lloc les activitats paral·leles, un clar component social en col·laboració amb les entitats ALAS, Associació de Lluita Anti-Sida de les Illes Balears i Ben Amics, Associació LGTBI de les Illes Balears.

El director de la mostra, Jaume Fiol, valora positivament la resposta del públic de les passades edicions, així com el suport d'entitats privades i públiques com l'àrea de Cultura i Benestar Social i l'àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma, el departament de Cultura del Consell de Mallorca, la Mallorca Film Commission i l'Institut d’Estudis Baleàrics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.