nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.39°
10°

Una obra que parla sobre les seqüeles físiques i psicològiques de l'assetjament escolar arriba al Teatre Sans de Palma

179661

L'obra teatral 'Here comes your man' es representarà del 28 al 31 de gener al Teatre Sans de Palma, segons ha comunicat aquest dilluns la companyia en un comunicat.

L'actor Jordi Cadellans és l'autor i director al costat de Raül Tortosa, de 'Here comes your man', una obra que tracta sobre les seqüeles físiques i psicològiques que deixa en les persones l'assetjament escolar.

La proposta neix arran de la necessitat de parlar de les persones que han sofert insults, discriminació i violència durant la infància i adolescència, sobretot per la seva condició sexual. El muntatge compta amb el suport del Casal Lambda, centre associatiu de Barcelona pioner en la lluita pels drets LGTBI.

Sergi Cervera i Marc Ribera són els intèrprets d'aquest 'thriller' que planteja diferents jocs psicològics en els quals el públic hi ha de prendre part.

Després de més de dos mesos d'èxit de crítica i públic a Barcelona, on ha estat premiada en els VI Premis Talent Cambra concedits per la Welcome Talent Society i la Cambra de Comerç de Barcelona. L'obra serà del 28 al 31 de gener en el Teatre Sans.

Aquesta producció de Tarambana Espectacles s'emmarca dins del 15 aniversari de la Sala de Carabanchel. Així, es tracta d'una creació que «suposa un pas endavant en la seva manera de produir teatre», segons la productora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.