muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
16°

Pollença, Santa Eugènia i Alaró acullen el retorn dels Maridatges de Vi i Òpera

171921

Tornen els ja clàssics Maridatges de Vi i Òpera que Euroclàssics organitza des de fa anys enmig els cellers i les vinyes d’arreu de Mallorca. En aquesta ocasió, i per a reprendre les activitats presencials, s'han organitzat maridatges a tres llocs molt especials: el 5 de juny, al Claustre del Convent Pollença amb vins de Can Axartell; el 6 de juny a la Bodega Son Juliana de Santa Eugènia amb vins propis, i el 7 de juny a la Bodega Oloron d’Alaró amb vins propis.

A més, a Pollença es farà abans del maridatge una xerrada sobre la feina de Can Axartell per la recuperació de varietats de raïm històriques i autòctones, mètode, gravetat per a la filtració del vi, etc.

«Un baríton i un tenor sobradament coneguts a Mallorca i una gran pianista de la casa seran els encarregats d’omplir els espais d’òpera de primer nivell relacionada amb el vi. Ells són el baríton Jorge Tello, el tenor Joan Laínez, i la pianista Maria Victòria Cortès. Tots tres figures molts actives dins els panorama actual i, sobretot, assidus als escenaris de Mallorca. En aquesta oportunitat tendrem el plaer d’escoltar grans peces de compositors com ara Mozart, Verdi o Puccini, entre d’altres», han explicat des de l'organització.

Els esdeveniments compten amb el suport de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, l’Institut d’Estudis Baleàrics i el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.