cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.04°

La Universitat de València convoca uns premis a l'estudi dels drets lingüístics

La Càtedra de Drets Lingüístics de la Universitat de València convoca anualment els Premis Carme Miquel a l'estudi dels drets lingüístics per a treballs de fi de grau i per a treballs de fi de màster.

Hi poden participar els estudiants de qualsevol titulació oficial de les universitats de l'Estat espanyol que hagin elaborat i aprovat un treball de fi de grau o de fi de màster sobre la matèria en qualsevol llengua oficial a l'Estat o en anglès. Els treballs, segons les bases, «han de centrar l'atenció en els fonaments teòrics i les estratègies o mesures per a la materialització i la garantia real dels drets lingüístics des de les temàtiques següents: drets humans lingüístics, igualtat lingüística, multilingüisme, polítiques públiques lingüístiques, sociolingüística, minories lingüístiques, llenguatge jurídic i administratiu, i psicologia del llenguatge».

D'altra banda, aquesta mateixa càtedra convoca també els Premis Càtedra de Drets Lingüístics a l'estudi dels drets lingüístics per a tesis doctorals aprovades amb menció cum laude.

Trobareu més informació sobre els premis a la pàgina web de la Universitat de València https://www.uv.es/uvweb/catedres-institucionals/calrelacio-catedresinstitucionals/catedra-drets-linguistics/presentacio-1286082157859.htm1.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.