algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

L'AELC posa en marxa 'Llegeix i menteix', un joc per a detectar mentides sobre literatura

170441

Tenint en compte l'excepcionalitat del moment i després d'ajornar totes les activitats de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) des de principis del mes de març, l'entitat planteja dues propostes a través del seu web i de les xarxes socials per a reactivar l'agenda de l'Associació.

La primera és 'Llegeix i menteix', un joc que posa a prova els coneixements literaris, i es farà del 14 al 17 d'abril. La segona és un cicle de podcasts en què els membres de la junta conversen amb autors de diferents gèneres i sobre temàtiques diverses. Es publicaran durant la setmana de Sant Jordi, del 20 al 24 d'abril, i es podran recuperar en qualsevol moment.

Aquest dimarts comença 'Llegeix i menteix': quatre veritats i una mentida sobre obres de la literatura catalana. Inspirada en la cadena de Twitter mitjançant la qual s'expliquen cinc coses sobre un mateix incloent-hi una falsa, l'AELC ha preparat diverses fitxes seguint el mateix esquema amb títols rellevants de les nostres lletres. Durant tota la setmana, es penjaran a les xarxes i al web fitxes amb quatre veritats i una mentida de cada llibre. Es convida tothom a trobar les dades inventades i a comentar-ho a les xarxes.

A més a més, també es proposa que qui ho vulgui creï noves fitxes amb altres títols de literatura catalana amb l'etiqueta #llegeiximenteix, quatre informacions relacionades amb el llibre i una dada falsa. A finals de setmana, es publicarà el solucionari amb les informacions falses de les obres proposades per l'AELC i es farà un recull de les propostes més interessants que hagin anat sortint.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.