algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

La Simfònica ret homenatge a les víctimes de la COVID-19 i als sanitaris amb un concert

L'Orquestra Simfònica de Balears ha publicat a les xarxes socials un vídeo amb tots els músics de corda, 34 en total, interpretant 'La mort d'Ase', de la suite Peer Gynt, composta per Edvard Grieg.

Segons ha explicat l'agrupació, cada músic des de la seva casa ha gravat la seva corresponent melodia a un temps que ha marcat el director, Pablo Mielgo, per a després agrupar-los en un únic vídeo i crear la composició. L'objectiu d'aquesta iniciativa, han assenyalat, és retre homenatge a les víctimes que ja ha causat la COVID-19, a les seves famílies, i a tots els cossos d'emergències i sanitaris «que estan en primera línia treballant aquests dies».

En 'La mort d'Ase', han afegit, únicament intervenen les cordes i es tracta d'una obra que «descriu la tristesa de Peer davant la mort de la seva mare» i expressa l'emoció del moment, «una queixa desolada del protagonista». Actualment, l'Orquestra Simfònica continua treballant en nous projectes per a connectar amb el públic i estar prop de la societat a la qual representa. En aquests dies de confinament, la Simfònica publica a través de les seves xarxes socials petits vídeos per a donar a conèixer a alguns dels músics i instruments.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.