algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Ludmil Angelov torna a Mallorca per a homenatjar Chopin en el 210è aniversari del seu naixement

167685

El Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma acull aquest divendres, a les 20 h, el Recital Frédéric Chopin, interpretat pel pianista internacional Ludmil Angelov, en commemoració del 210è aniversari del naixement d’aquest mestre tant universal i amb tant de pes a Mallorca.

Aquest concert forma part del 25è Festival de Música Clàssica d’Hivern, organitzat per Euroclàssics, amb el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics, la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell, l’Ajuntament de Palma i el Melià Palma Marina.

Cal remarcar que Angelov és reconegut com un dels millors intèrprets de Chopin a nivell mundial. És acadèmic de la Reial Acadèmia de Belles Arts i Ciències Històriques de Toledo, l’any 2011 va rebre la medalla GLÒRIA ARTIS del Ministeri de Cultura de Polònia per la seva extraordinària aportació cap a la cultura polonesa, imparteix classes com a catedràtic honorífic de la New Bulgarian University a Sofia i també imparteix classes magistrals arreu del món. A Mallorca, aquest prestigiós pianista ja va actuar per a Euroclàssics tocant la integral per a piano de Chopin en sis recitals al Conservatori. Anteriorment també va actuar a l'Auditorium de Palma i al Festival Internacional Chopin de Valldemossa.

El repertori que interpretarà Angelov inclou una dotzena d’obres del mestre Chopin, moltes d’elles conegudes abastament per la major part del públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xisco, fa mes de 4 anys

Encara recordam l'impacte d'escoltar la integral de Chopin en 6 concerts el 2002

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente