algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

El Consell reivindica el patrimoni i la cultura de Mallorca a Nova York

Ensenyat al costat de l'actor Pilou Asbaeck durant un acte promocional. | Consell de Mallorca

El Consell de Mallorca ha aterrat aquesta setmana a Nova York per tal de reivindicar el patrimoni cultural, local i gastronòmic illenc al mercat nord-americà.

Segons ha informat aquest dissabte la institució insular, després de «continuar explorant nous països emissors», enguany el Consell ha posat el focus als Estats Units. Així, una delegació ha visitat Nova York amb el suport de la Federació Hotelera i l'Associació d'Agències de Viatges.

Aquesta «missió comercial i turística» pretén avançar en les negociacions ja encaminades a tancar reserves provinents del mercat nord-americà. Entre altres coses, les negociacions inclouen la possibilitat d'un vol Toronto (Canadà) a Palma, que es convertiria en el primer pont aeri amb els països del nord d'Amèrica.

Un dels objectius principals del Consell és «posicionar la cultura com un dels elements diferenciadors de l'Illa i que a més sigui generador de riquesa». El president de la institució, Miquel Ensenyat, ha destacat que allò que s'intenta és «reforçar el posicionament al mercat internacional, la desestacionalizació, la sostenibilitat i fomentar una activitat turística respectuosa amb els recursos naturals».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quines poques feines, fa mes de 5 anys

El ladron se cree que todos son de su condición. Els del partit que s'en anava a Disneyland amb els seus fills, però que ho justificaven com un viatge de treball, o que continuament anaven de ministeris els caps de setmana, o fins i tot anaven a Moscou i se reunien al Rasputin, ara acusen a Govern de viatjar amb els "seus" doblers, només perque han fet un viatge oficial per promocionar Mallorca.

Valoració:1menosmas
Per Margalida, fa mes de 5 anys

Esquerrans? I Apol·lònia Miralles que no va dimitir denunciant greus discrepàncies? Esquerrans, i resulta que fan les autopistes amb els mateixos arguments que deien els dolentarros del PP?

Valoració:-1menosmas
Per Ramon, fa mes de 5 anys

Vacances a NYC pagades pels contribuents.

Valoració:-2menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 5 anys

Segur que el PP i C's diran que sou uns inútils, i que no feïs res més que tudar doblers.
Peró encara que no hagi acabat, avui dia, ja sabem com "administraven" ells la caixa BPP.
I els "naranjitos" sobre-tot el Primo de Rivera que ja se veia -remenant ses çireras - va perdent gas com una bufeta foradada, arriba un punt on ses mantides i falses calumnias se giran en contra teva, fins i tot l'IBEX 35 no pita gaïre, i aixó que bufen fort.
Endavant les haxas esquerrans, si anam units i empram bé la matéria gris la gent estará en vosaltres, i els de la élit, que lladrin, será que anau bé.
Salut i República Països Catalans, així tots serem germans.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente