nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

Manacor s'engalana per acollir els seus nous fills il·lustres i predilectes

La sala de plens de l'Ajuntament de Manacor ha acollit aquest dissabte l'acte de reconeixement dels nous fills il·lustres i fills predilectes del municipi. | @ajManacor

Dia de molta emoció a Manacor. La sala de plens de l'Ajuntament ha acollit aquest dissabte l'acte de reconeixement dels nous fills il·lustres i fills predilectes del municipi.

En un acte molt sentit i un Consistori ple de gom a gom, el ple ha declarat fills il·lustres Guillem d'Efak i Miquel Brunet; i fills predilectes Maria Antònia Oliver i Antoni Parera Fons.

L'Ajuntament ha enviat als distingits aquest missatge a través de les seves xarxes socials: «Enhorabona en nom dels manacorins i manacorines!».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 5 anys

Crec que manacorins i felanitxers podriau juntar forças i l'any que vé fer un bon reconeixement a Antoni Mus (Felanitx 1926-Manacor 1982) i donar a coneixer als joves lo que coneixem mols de majors .
Perque així fent popular la nostra cultura, al mateix temps que feïm païs, sortirem reforçats devant dels que voldríen que se perdés, i n'adoptassim un altre.
Ja ho deïe s'altre dia ( sobre els mots) ses cosas bonas que hem tengut i que tenim encara , les hem de mantenir vives (fer ús) recordanlas de tan en tan espantam les "BUBOTES-Antoni Mus 1978".
Salut i República Països Catalans.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente