algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

L'Atlàntida Film Fest comptarà amb 40 projeccions, cinc conferències i concerts

L'Atlàntida Film Fest ha presentat aquest dilluns la programació de la seva vuitena edició, formada per 40 projeccions, cinc conferències i nou concerts i dividida en diferents eixos temàtics com Controvèrsia, Generació Present i distòpica, Nacionalisme i Identitat LGBI.

Segons han explicat, a l'apartat cinematogràfic el festival s'inaugurarà amb 'El cas Kurt Waldheim' (Waldheim Waltz, Ruth Beckermann, 2018), un incisiu retrat del passat nazi del que va ser secretari general de Nacions Unides i premiat en el passat Festival de Berlín.

A més, dos directors nominats a l'Óscar, Barbet Schroeder i Roland Joffé, presentaran les seves darreres creacions. El primer ho farà amb 'El venerable W.' (França, 2017), i del segon es podrà veure 'The Forgiven' (Regne Unit, 2017). Així mateix, hi haurà altres produccions de directors com Kikol Grau, Nacho Vigalondo i Carlo Padial.

El Festival també acollirà l'estrena de 'Holiday' (Isabella Eklöf), «un debut excepcional» segons The Hollywood Reporter. El 28 de juny, el festival celebrarà el Dia de l'Orgull LGBTI +, dedicant tota la seva programació a films que analitzen el moviment des de la ficció, el documental i el collage cinematogràfic. Entre els títols més rellevants es troben les estrenes de 'Playing the Part' (Joe Stephenson, Regne Unit, 2018), 'Out' (Dennis Parriott, França, 2018), o 'Queerama' (Daisy Asquith, Regne Unit, 2017), entre altres.

D'altra banda, es durà a terme la reobertura de l'antiga presó de Palma, en la qual es projectarà 'Diari de la meva ment' (Diary of My Mind, Ursula Meier, Suïssa, 2018) premiada en el Festival de BerlinQuant al cinema balear, hi haurà les estrenes mundials de 'Tornada' de Marcos Callejo, 'Samantha Hudson' de Joan Porcel i el curtmetratge 'Víctor Uris, el camí del blues' de Javier Pueyo.

La programació musical d'aquesta vuitena edició la configuren alguns dels noms més destacats del panorama independent, com Rocío Márquez, qui presentarà per primera vegada a Mallorca del seu debut 'Firmament'. A més, actuaran dues de les noves sensacions del trap, One Path i Bea Pelea, i Go Cactus, entre altres.

Atlàntida Film Fest també ha anunciat els sis guions finalistes que participaran en el projecte Mallorca Talents Lab tutoritzat pels guanyadors del Goya, Mar Coll i Carles Marquis-Marcet, entre altresFinalment, a l'acte de presentació del festival han assistit el director de l'esdeveniment Jaume Ripoll, el batle de Palma, Antoni Noguera; el conseller insular d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet; el director de Mallorca Film Commision, Pedro Barbadillo; i el director general d'IB3, Andreu Manresa, entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.