algo de nubes
  • Màx: 12.87°
  • Mín: 7.77°
12°

El cicle d'acció poètica 'Versud' arrenca recorrent els municipis del sud de Mallorca

La segona edició del cicle d'acció poètica 'Versud', impulsat pel Centre de Poesia Contemporània Blai Bonet, arrencarà aquest dimecres 23 de maig i recorrerà entre maig i juliol diferents municipis del sud de Mallorca.

Segons ha informat el Consell de Mallorca en una nota de premsa, el cicle estendrà la poesia de Josep M. Llompart, Bernat Vidal i Manel Marí, entre uns altres, a través de rutes literàries, recitals poètics i concerts per Santanyí, Campos, Felanitx, Ses Salines i Llucmajor. El vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha destacat que el cicle «crea aliances entre municipis i entitats culturals per divulgar la riquesa literària».

Per la seva banda, la directora de la Fundació Mallorca Literària, Carme Castells, ha valorat que 'Versud' sorgeix «amb la intenció de seguir reivindicant el sud de Mallorca com a terra de grans veus poètiques».

La iniciativa aglutina propostes de diferents agents culturals, com és la col·laboració de Campos és Poesia, programa anual que organitza l’OCB de Campos, així com el suport de diferents ajuntaments i associacions.

‘Versud’

'Versud', coordinat per Pau Vadell, començarà amb un acte d'homenatge a Josep Maria Llompart, coincidint amb la data de naixement de l'escriptor. La segona edició del cicle s'ha presentat aquest matí al Centre Cultural la Misericòrdia de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.