nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

IfeelBook i Bromera editaran i promocionaran els guanyadors dels Premis Mallorca 2017

La Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca ha assignat a l'editorial mallorquina, IfeelBook, i a la valenciana, Bromera, com les encarregades de l'edició i la promoció de les obres guanyadores dels Premis Mallorca 2017.

D'una banda, IfeelBook editarà 'La memòria de l'Oracle' de Pere Joan Martorell per la modalitat de narrativa. De l'altra, Bromera s'encarregarà de l'edició de 'La llum del curtcircuit', de Josep Lluís Roig, per a la modalitat de poesia.

Els Premis Mallorca de creació literària 2017, convocats pel Departament de Participació Ciutadana i Presidència, en la modalitat de narrativa, poesia i assaig (aquest últim va quedar desert), tenen una dotació econòmica per als autors de 25.000 euros per a narrativa, 15.000 euros per a poesia i 20.000 euros per a assaig.

A més, el Consell de Mallorca es reserva els drets de la primera edició de les obres premiades. Aquesta edició i promoció consisteix en una subvenció de 10.000 euros en espècie a les editorials seleccionades per a cadascuna de les obres. La subvenció s'ha concedit de manera independent a l'editorial que ha fet la millor proposta.

D'aquesta manera, Ifeelbook i Bromera s'han de comprometre, doncs, a editar un mínim de 800 exemplars, distribuir els llibres i promocionar l'obra i l'autor guanyador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.