cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 23°
27°

'Horitzó', el primer senzill de Toni Bauçà és un clam «a favor dels immigrants»

El jove cantautor mallorquí Toni Bauçà acaba de treure a la llum el seu primer senzill, que ha anomenat Horitzó. La cançó està dedicada als menors immigrants arribats en barca a Mallorca.

El jove compositor, que treballa professionalment com a pedagog, va coincidir amb aquests menors en diversos programes de suport a aquests joves en risc d’exclusió social. A partir d’aquest contacte amb ells, va tenir la idea de mostrar a través de la música les emocions que li relataren d’aquell viatge en barca. La cançó explica tot el procés intern que experimenten els menors migrants des de l’esperança per una vida millor en el moment d’emprendre el viatge Ja veig terra a l’Horitzó, m’espera una vida millor on tots aquests mal de caps es transformen en il·lusió. Tot allò que sempre he somiat, ara es converteix en realitat, una nova vida em ve a cercar, fins a la decepció i soledat que viuen en arribar a Mallorca i veure que les coses no són com els havien promès: Pos un peu a terra i ho veig tot gris. L’esperança m’ha tornat cec, crec que tot és un miratge. I ara som solitud, on és la terra que m’han promès? Existeix de veritat?.

 Malgrat la seva joventut, Toni Bauçà ja duu 12 anys d’experiència als escenaris de les Illes com a guitarrista de grups com Son Dos i acompanyant al cantant Carles Grimalt. Amb Horitzó Toni Bauçà fa una passa més en la seva carrera musical i aposta per la cançó d’autor. Amb un llenguatge íntim i senzill, i acompanyat dels acords d’una guitarra acústica.

 A més de dedicar-los la seva primera cançó, Bauçà també vol fer una aportació econòmica en favor d’aquest col·lectiu. Per aquests motiu, el jove cantautor ha decidit destinar tots els beneficis que obtengui d’aquest senzill a través de les descàrregues a Google play (http://bit.ly2zX6lgw), Itunes (http://apple.co/2zVB3w7), i Amazon (https://goo.gl/adngF7) a l’associació Amés.  Aquesta entitat gestiona el centre de primera acollida Norai, on s’atenen els menors arribats en pastera a l’illa. Per cada visualització d’aquest senzill que es faci a través d’aquestes plataformes, l’entitat rebrà una aportació econòmica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.