algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Torna el programa de ràdio 'El pic, un apunt sobre paraules'

El Servei de Normalització Lingüística del Consell de Mallorca recupera un espai radiofònic que va néixer a la ràdio Ona Mallorca. 

'El pic, un apunt sobre paraules' es va estrenar la tardor de 2007 amb l’objectiu de comentar usos lingüístics i de difondre costums, manifestacions i tradicions culturals de l’illa. Aquesta nova edició que s’estrena deu anys després és fruit d’una col·laboració entre la Direcció Insular de Política Lingüística i la ràdio pública de les Illes Balears, IB3 Ràdio.

L’espai té un format diferent de l’anterior, perquè s’obre a la resta de les Illes, i comença a col·laborar amb els tècnics d’assessorament lingüístic dels consells i dels ajuntaments. Guanya així en pluralitat de visions i d’accents, per poder continuar oferint pinzellades lingüístiques que enllacin paraules amb experiències, vivències, usos, curiositats, projectes i actualitat.

Carme Planells, tècnica de la Secció d’Assessorament Lingüístic, és la conductora de l’espai, i dona veu als tècnics dels consells d’Eivissa, de Menorca i de Formentera, i també als assessors lingüístics dels municipis, per saber què tenen en marxa.

La directora insular de Política Lingüística, Aina Sastre, ha participat aquest dimarts en la primera edició. El programa es pot escoltar el primer dimarts de cada mes a les 11.40 hores a IB3 Ràdio.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.