algo de nubes
  • Màx: 32°
  • Mín: 25°
32°

El festival holandès Spoffin aposta per les companyies catalanes i balears amb 'Visca Catalonia!'

L'obra 'Vincles' de la companyia illenca Circ Bover.

E.P.

El Spoffin Street Arts Festival de Amersfoort (Holanda) ha apostat per un total de vuit companyies d'arts escèniques catalanes i de les Balears amb el projecte 'Visca Catalonia! Performing arts from Catalonia and Balearic Islands'.

L’Institut Ramon Llull i l'Institut Català de les Empreses Culturals col·laboren amb aquest projecte amb l'objectiu de reforçar la presència catalana i balear en el festival i incentivar el networking professional que tindrà lloc aquest dissabte 26 d'agost, segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

D'entre les companyies seleccionades destaquen Circ Bover amb la seva obra 'Vincles', que a partir de les canyes de bambú, es construeix un espectacle amb l'objectiu de «transmetre l'elegància i la tècnica de les arts circenses»; i Cia Hotel Iocandi amb 'Esquerdes', l'obra del qual combina «l'escala d'equilibris, els elements aeris i la música a través de tres cossos en moviment en un joc d'estira-i-arronsa entre el desig i la fugida».

Diverses companyies

Les altres companyies seleccionades són Ada Vilaró, amb 'Públic present 24 hores'; Vero Cendoya, amb 'La Partida'; Playground / Xavi Bobés, amb 'Coses que obliden fàcilment'; Animal Religion, amb 'Tauromàquina'; Companyia Eia, amb 'Intarsia'; i Aina & Arias, amb 'A a A'.

Així mateix, Spoffin és un festival d'arts de carrer i destaca per la «qualitat de la seva programació» i per ser «un lloc de trobada de professionals del sector» procedents d'Holanda, Bèlgica, Alemanya, països nòrdics i Regne Unit, entre uns altres. Finalment, aquest festival ha estat seleccionat per rebre el EFFE Label 2017-2018 que atorga la European Festivals Association.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.