cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

Maria del Mar Bonet agermana les dues riberes de la Mediterrània

Aquest divendres 29 de juliol, al vespre, Maria del Mar Bonet tornarà a l’escenari per cantar, aquesta vegada, amb Martirio. | @MariadelMarBonet

Maria del Mar Bonet ha inaugurat aquest 28 de juliol el Festival Mas i Mas al Palau de la Música de Barcelona. No ho ha fet sola. Ha tengut la col·laboració del flautista sirià Mouslim Moslem. Per Bonet compartir escenari amb Mouslim «és un miracle que vengui a Barcelona de tant en tant, perquè ha de passar moltes fronteres i molt perilloses. Però és molt valent i ha volgut estar amb nosaltres aquí» va dir la cantant minuts abans del concert.

‘Alenar Llull’ va ser l’espectacle amb què Bonet inaugurà el Festival. Aquest, que reuneix temes ‘d’Alenar’ i ‘Amic, amat’, ja ha estat presentat a ciutats com Palma i Tarragona. Només va ser ahir, però, que l’espectacle comptà amb la presència i la música del flautista siri, qui participà en l’enregistrament ‘d’Amic Amat’ (homenatge de Bonet a Ramon Llull).

Aquest divendres 29 de juliol, al vespre, Maria del Mar Bonet tornarà a l’escenari per cantar, aquesta vegada, amb Martirio. Les dues fa molts d’any que viuen per la música; Bonet gairebé 50 anys i Martirio 30. El temps passa, això és un fet. Però la cantant andalusa ha comparat, en una entrevista al Matí de Catalunya ràdio, el seu moment actual amb el de fa tres dècades: «queda la rebel·lia, la llibertat, las ganes de sorprendre i las ganes d’aprendre».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Si, però Maria del Mar Bonet no envelleix i està tan guapa i magnífics com sempre.

Valoració:3menosmas
Per fantastic, fa mes de 7 anys

L'amor a la música no te edat ellas ho demostren.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente