muy nuboso
  • Màx: 11.42°
  • Mín: 7.77°
10°

Sus a la XIV Fira Internacional del Disc

La Fira Internacional del Disc es celebrarà al Palma Arena. | CAIB

El Palma Arena tornarà a acollir els pròxims dies 24 i 25 d’octubre la XIV Fira Internacional del Disc. Aquest serà el punt de trobada per als amants dels discos de vinil, marxandatge i peces de col·leccionista.

Tal com ha explicat la Conselleria de Cultura, els visitants de la fira hi trobaran una cinquantena d’estands tant estatals com internacionals (Regne Unit, Alemanya i EUA), on podran adquirir CD, LP, singles, llibres, pòsters, etc.

A més dels estands de venda, la Fira ofereix un seguit de concerts on pràcticament totes les bandes participants són de les Illes. Aquesta activitat paral·lela es desenvoluparà al llarg dels dos dies i s’hi podran escoltar grups d’estils tan diversos com ara Manfel, Eveth, Hombrespájaro, Skarabajos o Hombre Lobo Internacional. El fi de festa correspondrà als lleonesos Cooper.

Segons el Govern, i continuant amb la seva tasca per afavorir la promoció exterior de la cultura de les Illes, l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) donarà suport a aquesta fira a través de la seva línia d’ajuts per a l’organització de fires, festivals i jornades de formació. Aquest esdeveniment ja ha rebut el suport de l’IEB per a les edicions celebrades el 2013 i el 2014.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.